VIDEÓ - TAO előminősítéses sportpálya felújítás
Kattints ide!

 A link alatt megtekinthető a Sármellék SE 2016/2017. szezonra vonatkozó

Sportfejlesztési Programja

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatunkat az alábbi határozatban jóváhagyta:

HATÁROZAT

 A linkek alatt megtekinthető a Sármellék SE 2015/2016. évadra vonatkozó


Sportfejlesztési Programja,

valamint a

Jóváhagyó határozat


 Az alábbiakban megtekinthető a Sármellék SE 2014/2015. évadra vonatkozó Sportfejlesztési Programja, valamint a jóváhagyó határozat:

Sportfejlesztési Program:

 

Jóváhagyó nyilatkozat:

 

 

 

 

Az alábbi linkeken elolvasható a Sármellék SE 2013/2014-es Sportfejlesztési programja, valamint az azt jóváhagyó határozat: 


Sportfejlesztési program

Határozat
Újabb Sikeres pályázat

 
A Sármelléki Sportegyesület 2012 márciusában nyújtotta be újabb a 2012/13-as labdarúgó szezonra szóló pályázatát. A Látvány-csapatsportok támogatásáról szóló kiíráson Egyesületünk pozitív elbírálásban részesült, így ebben az évadban is jelentős pénzhez juthat megfelelő támogatók esetén a klub.

A program összértéke 1.889.419 Ft, amelyből 1.440.175 Ft a támogatás összege, míg az önrész 449.244 Ft. A támogatási összeg elnyerésére vállalkozások társasági adója által nyílik lehetőség, ezért Egyesület vezetősége folyamatos tárgyalásokat folytat szervezetekkel, cégekkel, hogy az összeghez hozzájusson, és a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott igazolásokkal a támogatók is adókedvezményhez juthassanak. A pályázati pénzből személyi jellegű ráfordításra, tárgyi eszköz beruházásra és utánpótlás-nevelési feladatok ellátására költhet majd a Sármellék SE.


Zajlik a TAO támogatási pénzek felhasználása

A 2011/2012-es évben befolyt támogatásokból egyesületünk mérkőzés szetteket vásárolt az utánpótlás csapat részére 300.000 Ft értékben. Ezen kivül 33.333 Ft értékben az utánpótlás csapat egy mérkőzésre való utaztatására került az utánpótlás-nevelési feladatok ellátására fordítható pályázati pénzből. 

A személyi jellegű kiadásokra elnyert 300.000 Ft-ot kiegészítve 300.000 Ft önerővel az edzői tiszteletdíj éves kifizetésére fordította az egyesület.

A Sármellék SE a következő szezonban is pályázik, és továbbra is igyekszik (pozitív elbírálás esetén) a legnagyobb százalékban az utánpótlás fejlesztésére fordítani a beérkező összegeket.

 


 

Elfogadták Egyesületünk TAO pályázatát

A Sármellék SE a 2011-es év folyamán sikeresen pályázott a Látvány-csapatsportok támogatásáról szóló törvény értelmében kiírt pályázatra, így elvben jelentős pénzösszegek felhasználására nyílt lehetősége. A beadott pályázatban szereplő Sportfejlesztési programban foglaltak szerint az összeg jelentős részét utánpótlás-nevelési feladatokra használhatja fel az SE, míg a támogatás másik részét személyi jellegű kiadás képezi. A nyertes pályázat teljes összege 2.298.836 Ft, amelyből 809.884 Ft az egyesület által vállaltönrész, míg a támogatás 1.488.952 Ft. Ez utóbbi összegre vállalkozások, cégek társasági adójából lenne jogosult a sportkör, amelyhez egy MLSZ által kiadott igazolás, valamint egy az egyesület és a támogató cég közötti támogatási szerződés is szükséges.

Az eddig befolyt támogatási összeg felhasználásáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk!